Liput

Secto Automotive Rally Finlandin rallipassit ovat myynnissä valikoiduilla Shell Helmisimpukka-asemilla. Myyntipaikat löydät ”Myyntipisteet” sivulta.

Nähdään Jyväskylässä Suomen MM-rallin 70-vuotisjuhlakisassa!

Aluehallintoviranomaisen 8.9.2021 antaman päätöksen (https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69918114) mukaan kokoontumisrajoituksia ei jatketa Secto Automotive Rally Finlandin alueella. Tästä johtuen rallipasseja ja lipputyyppejä tulee lisää myyntiin. Järjestäjä haluaa kuitenkin muistuttaa, että mikäli kokoontumisrajoituksia määrätään ennen kilpailua, joudumme toimimaan kulloinkin voimassa olevassa tilanteessa.

Noudatathan myös koronaohjeita ja suojaa itseäsi ja läheisiäsi koronavirustartunnalta. Alla olevat keinot auttavat ehkäisemään myös uusien virusmuunnosten leviämistä.


• Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
• Minimoi kontaktit ja muista turvaväli.
• Käytä käsidesiä!
• Pese kädet, yski hihaan.
• Käytä kasvomaskia, kun liikut paikoissa, joissa on muita ihmisiä.
• Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

HUOM! Johtuen koronarajoituksista huoltoparkki ja kilpailukeskus EIVÄT ole avoinna yleisölle!

Rally Finland 2021 lipputuotteet

KATSO LÄHIN RALLIPASSIEN MYYNTIPAIKKASI TÄSTÄ: https://rallyfinland.fi/myyntipisteet/

Rallipassi – hinta 85€ / kpl (sis.alv)
Suomen MM-rallin kaikenkattava*) pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle erikoiskokeelle ja oheisohjelmiin koko tapahtuman ajan.

*) mikäli tapahtuma-ajankohtana on voimassa merkittäviä yleisörajoituksia, asiakas valitsee ne erikoiskokeet, joille aikoo mennä tapahtumaa seuraamaan jo Rallipassin rekisteröinnin yhteydessä. Tällä rallipassilla voi silloin valita viisi (5) erikoiskoetta, joilla seurata rallia

Bikers’ Pass rallipassi – hinta 90€ / kpl (sis.alv)
Suomen MM-rallin kaikenkattava*) pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle erikoiskokeelle ja oheisohjelmiin koko tapahtuman ajan.

*) Bikers’ Passia koskevat mahdollisesti samat rajoitukset, kuin edellä kohdissa ”Rallipassi ”collectors edition” ja Rallipassi” on listattu. 

Rookie Pass – hinta 55€/kpl (sis. ALV)
Junioreiden oma rallipassi kevennetyllä hinnalla! Suursuosion saavuttanut Rookie Pass on 12-17 -vuotiaille suunnattu passi, joka sisältää kaikki Rallipassin edut*), mutta mukavasti junioreille kevennettyyn hintaan. Varauduthan todistamaan ikäsi henkilöllisyyspapereilla. 

*) Rookie Passia koskevat mahdollisesti samat rajoitukset, kuin edellä kohdassa ” Rallipassi” on listattu. 

HUOM! Kaikkiin ennakkoon verkkokaupan kautta ostettuihin lipputuotteisiin lisätään tilauskohtaiset käsittely- ja toimituskulut.

Avaa Harjun kaupunkierikoiskokeen ja bussilippujen lippukauppa

Yksittäisten erikoiskokeiden lippuhinnat

Kahteen kertaan ajettava erikoiskoe – 30€/lippu (sis. ALV)
Yhteen kertaan ajettava erikoiskoe tai erikoiskokeen toinen ajokerta – 20€ /lippu (sis. ALV)
Harjun kaupunkierikoiskoe – 25€ /ajokerta (sis. ALV)
Shakedown Vesala – 15€ /lippu (sis. ALV)

Pääsylippujen myyntipaikat

 Rallipassit, Bikers’ Passit ja Rookie Passit: Passituotteiden fyysiset myyntipaikat löydät ”Myyntipisteet” sivulta.

 Erikoiskoeliput: Erikoiskoelippuja myydään erikoiskokeiden sisäänkäynneillä.  Huomioithan, että aiemmista vuosista poiketen myös maastoerikoiskokeilla on terveysturvallisuuden maksimoimiseksi suositeltavaa käyttää maksutapana korttimaksuja (yleisimmät maksukortit). Maksettaessa käteisellä yli 50€ seteleitä ei oteta vastaan.

 Harjun Erikoiskoeliput: Harjun kaupunkierikoiskokeelle pääsylippuja myydään Harjun sisäänkäynneillä.  Harjun erikoiskokeen sisäänkäynneillä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit.

• Suomen MM-rallin virallinen lippupiste avautuu tapahtumaviikon alussa Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä 2. krs). Virallisesta lippupisteestä on saatavilla kaikki viralliset passituotteet. HUOM. Virallisessa lippupisteessä maksuvälineinä käyvät käteisen ja yleisimpien maksukorttien lisäksi myös sekä Smartum-, Edenred- ja ePassi-maksukortit että em. toimijoiden virike-, kulttuuri- ja liikuntasetelit. 

Hotelli Alexandran (Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä) lipunmyyntipisteen aukioloajat
Ma 27.09.2021 12.00 – 18.00
Ti 28.09.2021 10.00 – 18.00
Ke 29.09.2021 09.00 – 18.00
To 30.09.2021 09.00 – 20.00
Pe 01.10.2021 09.00 – 20.00
La 02.10.2021 09.00 – 19.00

Secto Automotive Rally Finland 2021 lippujen verkkokaupan ennakkomyynti

Verkkokaupan kautta myytävät Collector’s Edition -rallipassit on loppuunmyyty! Normaalit rallipassit tulevat myyntiin 22.9.2021 valikoiduilla Shell Helmisimpukka-asemilla.

Löydät myyntipaikat täältä: https://rallyfinland.fi/myyntipisteet/

Verkkokaupan lipunmyynnin asiakaspalvelu

Rally Finlandin lippuverkkokaupassa sinua palvelee tapahtumajärjestäjä AKK:n oma henkilökunta. Verkkokaupan lipunmyynnin asiakaspalveluun saat yhteyden sähköpostitse: tickets@autourheilu.fi.

Huomaathan, että asiakaspalvelu voi ruuhkautua, mutta pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Maksutta ralliin

HUOM. Mahdollisten yleisörajoituksien sallimien yleisömäärien puitteissa, alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät maksutta vanhempien seurassa kaikille Suomen MM-rallin erikoiskokeille. Sisäänpääsylipun ostaneiden, näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikille erikoiskokeille maksuton.

Muutokset mahdollisia. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vuodelle 2021 ennakkoon ostetut liput siirretään vuoden 2021 ennakkotilauksiksi

Kaikki Suomen MM-ralliin 2020 ennakkoon ostetut lahjakortit tai pääsyliput siirretään vuoden 2021 Suomen MM-rallin lahjakorttien tai pääsylippujen ennakkotilauksiksi. Mikäli asiakas haluaa peruuttaa vuoden 2020 MM-rallin lahjakortti- tai pääsylipputilauksen, hänelle hyvitetään lipun hinta ilman verkkokaupan palvelu- ja toimituskuluja.

Ohjeet lippupalautukseen:

Lähetä rahojen palautuspyyntö ennakkoon ostetusta 2020 lahjakortista tai pääsylipusta osoitteeseen: ecommerce@highpeak.fi. Huomioithan, että rahojen palautus koskee vain lipun hintaa, ei toimitus- ja käsittelykuluja. Palautuspyynnöt on tehtävä 15.9.2021 mennessä.

Mainitse palautuspyynnössä:
1) palautuksen saajan nimi
2) tilausnumero, jota palautus koskee
3) palautuksen saajan pankkitilinumero
4) palautuksen saajan puhelinnumero (mahd. lisäkysymyksiä varten)

Saku Jokisalo
Lipunmyyntikoordinaattori / Ticket sales coordinator
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close