Kumppanit

SUOMEN MM-RALLIN KUMPPANIKSI?

Suomen MM-ralli tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia mahdollisuuksia näkyä, kuulua ja vaikuttaa osana autourheilun kansainvälistä huipputapahtumaa.

Suomen MM-ralli kantaa ylpeänä pitkiä ja vahvoja perinteitä. Useana vuonna maailman parhaimmaksi MM-ralliksi valittu Suomen MM-ralli on samalla yksi Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia. Kumppaneilleen tapahtuman järjestäjä, AKK Sports Oy, rakentaa tapauskohtaisesti ja toiveidenmukaisesti juuri toimivimmat yhteistyömallit. Kumppanuus Suomen MM-rallin kanssa tuo mukanaan myös mahdollisuuden yhteistyöhön laajan ja vahvan kumppaniverkoston kanssa, johon kuuluu tällä hetkellä lähes 40 erilaista tahoa ja toimijaa.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Viralliset yhteistyökumppanit

Secto Automotive

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea. Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 90 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme.

secto.fi

Jyväskylän kaupunki

Noin 143 000 asukkaan Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa joka kolmas vastaantulija on opiskelija, ja jossa järjestetään vuosittain yli 6 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa. Alueella yöpyy vuosittain yli 670 000 matkailijaa.

Jyväskylän kaupungin alla toimiva Visit Jyväskylä vastaa Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnista ja –neuvonnasta. Jyväskylän seutuun kuuluu kaikkiaan yhdeksän kuntaa: Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Uurainen, Hankasalmi, Petäjävesi, Toivakka, Joutsa ja Äänekoski.

Matkailuneuvonta palvelee asiakkaita ympäri vuoden digitaalisesti eri asiakaspalvelukanavissa ja kesäsesonkina myös kasvokkain osana Jyväskylä-infoa toimivaa matkailuneuvontapistettä. Matkailuneuvonnasta saa vinkkejä omaan lomasuunnitelmaan, tietoa alueen käyntikohteista, majoitus- ja ravitsemusliikkeistä sekä tapahtumista. Lisäksi matkailuneuvonnasta saa alueen matkailuesitteitä ja karttoja, tapahtumaesitteitä ja muita maksuttomia esitteitä. Myös opastettujen kierrosten varaukset tehdään matkailuneuvonnan kautta.

visitjyvaskyla.fi

Laukaa

Laukaassa on aina ollut hiukan hullua väkeä, jonka aikaansaannoksissa myös jälkipolville riittää ihmeteltävää. Miksi muuten edeltäjämme olisivat jo 6000 vuotta sitten piirrelleet Laukaan Saraakallioihin puumerkkinsä, joita nyt ihailemme Fennoskandian laajimpina kalliomaalauksina? Aikojen saatossa hulluus on saanut uusia muotoja, ja nykyisin Laukaassa on hullunaan tapahtumia, tekemistä ja kokemista.

Laukaata, sen kyliä ja asukkaita on aina yhdistänyt tekemisen meininki. Vanhimmat jäljet asutuksesta Laukaan alueella ovat 6000 vuoden takaa. Tuolta ajalta paikalliset ihmiset jättivät jälkeensä muun muassa ensimmäiset kalliomaalausaiheet Saraaveden itärannalla Laukaan kirkonkylää vastapäätä sijaitseviin Saraakallioihin. Laukaan kunnan logossa seikkailevan hirven esi-isä on yksi Saraakallioihin maalatuista kuva-aiheista.

Laukaassa viihdyt varmasti vuoden jokaisena päivänä, olitpa sitten luontoihminen, bilehile tai etsit perheelle vapaa-ajan tekemistä. Ota vauhtia sinun näköiseesi seikkailuun Visit Laukaa -sivuilta!

laukaa.fi
visitlaukaa.fi

Keski-Suomen liitto

Olemme Keski-Suomen maakunnan kehittämisorganisaatio. Huolehdimme Keski-Suomesta ja sen elinvoimaisuudesta alamme asiantuntijoina ja verkostovaikuttajina. Tavoitteemme on vetovoimainen Keski-Suomi, jossa on työtä ja toimeentuloa, viihtyisä asuinympäristö, sujuvat palvelut ja liikenneyhteydet, elävä kulttuuri ja puhdas, monimuotoinen luonto.

Vaikuttaminen ja keskisuomalaisten vaikuttamisen verkostojen vahvistaminen ovat toimintamme ytimessä.  Teemme työtä niin verkostoissa kuin verkostona. Vaikuttamalla huolehdimme siitä, että Keski-Suomen tarpeet tulevat ymmärretyiksi maakunnan ulkopuolella, etenkin valtakunnan- ja EU-tason päätöksenteossa ja resurssien jaossa. Haluamme saada keskisuomalaisten äänen kuuluviin heitä koskevissa asioissa ja siksi osallistamme myös keskisuomalaisia aluekehittämiseen.

Keski-Suomen maakuntaliitto on toiminut yli 80 vuotta keskisuomalaisten aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Liitto perustettiin 4.8.1929 vaalimaan keskisuomalaista maakuntahenkeä.

Maakuntaliitto sai vuonna 1968 rinnalleen Keski-Suomen seutukaavaliiton, jonka tehtävä oli maakunnan kehittäminen seutusuunnittelun avulla. Liitot toimivat rinnakkain yli 20 vuotta, kunnes ne vuoden 1991 alusta yhdistettiin ja syntyi Keski-Suomen liitto.

keskisuomi.fi

Toyota

Toyotasta on kirjoitettu yli 100 kirjaa. Toyotan arvot ja toimintatavat kiinnostavat siis ihmisiä. Vuosikymmenten aikana käynyt selväksi, että Toyotan arvot toimivat ja ne ovat auttaneet yritystä voittamaan vastoinkäymiset ja ohjanneet sen menestykseen.

Kaikkea Toyotan tekemistä ohjaa kaksi filosofiaa, kaksi isoa perusarvoa: Jatkuva parantaminen ja ihmisten kunnioitus. Ne heijastuvat niin tekemiseen, tuotekehitykseen, ympäristöajatteluun kuin tulevaisuuden ajoneuvojen suunnitteluun.

Toyotan arvot eivät saa olla vain kauniita sanoja, vaan niiden mukaan tulee toimia päivittäin. Kutsumme tapaamme ajatella ja toimia Toyotan tieksi – The Toyota Way. Amerikkalainen professori Jeffrey Liker on kirjoittanut samannimisen kirjan, josta on tullut maailmanmenestys. Kirja perustuu yli 20 vuoden aikana tehtyihin havaintoihin Toyotan yrityskulttuurista. Sen avulla selviää, miksi Toyota on menestynyt niin hyvin.

toyota.fi

Viralliset toimittajat

Tapahtumatoimittajat

Paikallistoimittajat

Mediakumppanit

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close